Over ons

Bouwt en verbouwt, vertrouwd
Van Dinther Bouw B.V. is een bouwbedrijf opgericht in 2005 in Deurne en sinds 2017 gevestigd in Milheeze. Wij richten ons op nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers (zoals bijv. gemeenten, architecten, projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders). Hierbij is geen project ons te groot of te klein.

In de loop der jaren zijn er vele projecten gerealiseerd, waarbij wij ons kenmerken door hoge kwaliteit, vakmensen, korte lijnen, vaste gesprekspartners en afspraak is afspraak. Wij werken met een strakke en realistische planning waar u op kunt rekenen. Tijdens het gehele project, van ontwerp tot oplevering, staat de kwaliteit en realisatie van uw opdracht voorop en adviseren wij u gedurende het project waar nodig.

Wij beschikken over een goede mix van enthousiaste vaklieden in verschillende leeftijdscategorieën. Binnen ons bedrijf bieden wij de jeugd de toekomst door als erkend leerbedrijf te fungeren en stage- en werkervaringsplekken aan te bieden. 

Wij zijn continu bezig met vernieuwen en vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van vernieuwingen om aan de laatste vereisten te kunnen voldoen. Hierbij maken wij gebruik van o.a. de kennis en kunde van onze leveranciers, architecten en onderaannemers en wisselen we actief kennis en ervaringen uit. 

Nieuwbouw / verbouw
Van Dinther Bouw B.V. heeft jarenlange ervaring in het realiseren van diverse nieuwbouw woningen. 

Van rijwoning tot vrijstaande woning / villa en van mantelzorgwoning tot boerderijwoning. Geheel naar wens kunnen we deze voor u bouwen. Casco afwerking of afwerking tot in detail, wij denken graag met u mee. Wij helpen u graag uw droomwoning te realiseren, die op elk punt aan uw eisen voldoet. Naast nieuwbouw verzorgen wij ook uw verbouwing of renovatie (groot of klein). Een impressie van een aantal van deze opdrachten vindt u terug onder het kopje projecten. 

Utiliteitsbouw
Ook voor kantoorgebouwen, bedrijfshallen, schoolgebouwen, brandweerkazernes en andere grotere bouw- of verbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we dergelijke projecten voor diverse klanten in Nederland uitgevoerd. Wij denken graag met u mee vanaf het allereerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Onderhoud
Binnen ons bouwbedrijf hebben we de beschikking over een eigen onderhoudsteam. Dit team draagt zorg voor de meest uiteenlopende onderhoudsklussen, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ons onderhoudsteam is flexibel en kan snel schakelen.  

De timmerfabriek
Onze eigen timmerfabriek is van grote waarde binnen ons bedrijf. In deze timmerfabriek vervaardigen wij o.a. hoogwaardige hardhouten kozijnen, (tuin)deuren, schuifpuien, (draaikiep)ramen, luiken en trappen, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Naast producten voor onze eigen projecten, maken wij dit ook voor externe particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Door onze grote voorraad en onze eigen spuiterij zijn wij in staat om op korte termijn te leveren. Hierbij beschikken wij over een eigen montageteam voor het inmeten, leveren en plaatsen.

Offerte
Wij helpen u graag bij het ontwerp, adviseren u waar nodig (bijv. over materialen), houden rekening met uw budget en maken een gedetailleerde calculatie en heldere offerte. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en is helder wat u van ons kunt verwachten.

Bouwgarant
Sinds 2021 zijn wij Bouwgarant aannemer. Kiezen voor een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij je bouw-,  verbouw- of renovatieproject. U kiest voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is. Doordat de aangesloten bedrijven regelmatig getoetst worden blijft de kwaliteit gehandhaafd. Voor meer informatie verwijzen wij naar https://www.bouwgarant.nl/ 

Duurzaam en MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. De 96 zonnepanelen op ons bedrijfspand leveren de benodigde energie voor de timmerfabriek, afval wordt zoveel mogelijk gescheiden en indien mogelijk worden materialen hergebruikt. Ook vinden wij het belangrijk dat we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen, die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, dan hopen we u snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende kennismaking. Neem gerust contact met ons op via +31492-745189 of via info@vandintherbouw.nl.